Restaurant

Onze witte brigade onder leiding van Chefs Tim Bood & Hette Hettema nemen u mee in de producten die het seizoen te bieden heeft, die zij voor u tot de mooiste gerechten verwerken. De klassieke, doch eigentijdse stijl van onze keuken sluit naadloos aan bij de grandeur van dit rijksmonument. Geniet van een 5 of 7 gangen Chefsmenu, of kies zelf een selectie uit onze veelzijdige á la carte gerechten. 

Met gepaste trots kunnen wij u delen dat wij in de Michelin gids 2023 zijn opgenomen en beoordeeld met één Michelin ster.

Onze wijnkaart laat u met ruim 1750 wijnen alle ‘hoeken’ van de wereld zien. Gaat het u duizelen van de keuze? Onze zwarte brigade onder leiding van SVH Meestergastheer Joey de Kruijf begeleidt u graag in het zoeken naar de wijn die u nog lang bij zal blijven. Recentelijk is onze wijnkaart beoordeeld door Gault & Millau 2023 als wijnkaart van het jaar. 

De internationale organisatie Wine Spectator heeft ons een award toegekend genaamd; Best of Award of Excellence 2023. Uiteraard zijn wij hier erg trots op en nemen wij u graag mee in al het moois dat te vinden is op onze wijnkaart.

Openingstijden

Lunch

Maandag t/m Zaterdag van 12.00 – 15.00 uur

Diner

Maandag t/m Zaterdag van 18.00 – 21.00 uur

*Op zondag is ons restaurant gesloten en serveren wij uitsluitend ontbijt.

Impressie