Boutique Hotel

Het hotel

Central Park Voorburg (voorheen Restaurant-Hotel Savelberg), is een boutique hotel met luxe suites en kamers. Iedere kamer is voorzien van een flatscreen-tv met digitale tv-zenders, een zithoek, zicht op de tuin of het park en voorzien van een moderne badkamer. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Den Haag-Voorburg.

De ligging

Voor zowel uw zakelijke- als privéverblijf is Central Park het ideale hotel: binnen 10 minuten in het centrum van regeringsstad Den Haag, 25 minuten in Rotterdam en de hoofdstad Amsterdam is binnen 40 minuten bereikbaar.
De afstand naar de luchthavens Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport is 25 en 15 minuten.

De omgeving

Cultureel heeft Den Haag veel te bieden met musea als het Mauritshuis, het Gemeentemuseum Den Haag, Panorama Mesdag, het Letterkundig Museum, Beelden aan Zee en theaters zoals de Koninklijke Schouwburg, het AFAS Circustheater en het Lucent Danstheater. Diverse andere toeristische (familie)attracties zoals Duinrell, Madurodam en de stranden van Kijkduin en Scheveningen zijn op steenworp afstand.

De kamers

Central Park is een boutique hotel met 14 luxe suites en kamers. Alle ruime hotelkamers zijn voorzien van een Hästens droombed, flatscreen-tv met digitale tv-zenders, een zithoek, zicht op de tuin of het park en voorzien van een moderne badkamer. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Den Haag-Voorburg. U kunt bij ons overnachten vanaf € 130,- o.b.v. 2 personen. De kosten voor toeristenbelasting en ontbijt bedragen respectievelijk € 2,60 (2020) per persoon per nacht en € 17,50 per persoon. Voor een impressie en details over onze kamers verwijzen wij u naar onderstaande link.