Boutique Hotel

Het hotel

Central Park Voorburg, is een boutique hotel met 14 luxe suites en kamers. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten en een moderne badkamer en bieden zicht op de tuin of het park. Central Park is centraal gelegen in de randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Leidschendam-Voorburg.

De ligging

Voor zowel uw zakelijke- als privéverblijf is Central Park het ideale hotel: binnen 10 minuten in het centrum van regeringsstad Den Haag, 25 minuten in Rotterdam en de hoofdstad Amsterdam is binnen 40 minuten bereikbaar.
De afstand naar de luchthavens Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport is respectievelijk 25 en 15 minuten.

De omgeving

Cultureel heeft Den Haag veel te bieden met musea als het Mauritshuis, het Gemeentemuseum Den Haag, Panorama Mesdag, het Letterkundig Museum, Beelden aan Zee en theaters zoals de Koninklijke Schouwburg, het AFAS Circustheater en het Lucent Danstheater. Diverse andere toeristische (familie)attracties zoals Duinrell, Madurodam en de stranden van Kijkduin en Scheveningen zijn op steenworp afstand.

De kamers

Alle ruime hotelkamers zijn voorzien van een Hästens droombed, flatscreen-tv met digitale tv-zenders, een zithoek, koffie-, en theefaciliteiten en een minibar. U kunt bij ons overnachten vanaf € 125,- o.b.v. 2 personen. De kosten voor toeristenbelasting en ontbijt bedragen respectievelijk € 2,65 (2021) per persoon per nacht en € 19,50 per persoon. Voor een impressie en details over onze kamers verwijzen wij u naar onderstaande link.