Hotel

Central Park is gelegen in het pand genaamd ‘Vreugd & Rust’, naar het gelijknamige park waardoor Central Park omringd wordt. De eerste stukken waarin de naam ‘Vreugd & Rust’ voorkomt stammen uit de 18e eeuw, toen het pand nog beschreven werd als hofstede en boerderij. In 1920 werd er voor het eerst een hotel-restaurant bestemming toegeschreven aan deze prachtige locatie.

Dit boetiek hotel met 14 hotelkamers kenmerkt zich door de verfijnde allure van dit prachtige rijksmonument. Gelegen in een prachtige, groene omgeving komt u geheel tot rust in één van de heerlijke Hästens bedden. Maak uw verblijf compleet met een bezoek aan ons fine-dining restaurant* en ontbijt, lunch of dineer in ons prachtige, in 2021 gerenoveerde restaurant met uitzicht op de tuin of de naastgelegen hertenkamp.

Met één van onze arrangementen bent u verzekerd van een complete ervaring. Wij bieden verschillende arrangementen aan, zoals het ‘Central Park Arrangement’ en het ‘Vreugd & Rust Fiets-arrangement’. Voor meer informatie en de beschikbaarheid van deze arrangementen klikt u hieronder op ‘boek een kamer’.

Openingstijden restaurant

Ontbijt

  • Maandag t/m zaterdag 07.00 – 10.00 uur
  • Zaterdag & Zondag 08.00 – 11.00 uur (& Feestdagen)
Lunch
  • Dinsdag t/m Vrijdag van 12.00 – 14.00 uur

Diner

  • Dinsdag t/m Zaterdag van 18.00 – 21.00 uur
Vanaf 8 April is het restaurant geopend voor zowel de lunch als diner.
*Op zondag en maandag is ons restaurant gesloten en serveren wij uitsluitend ontbijt.

Onze kamer types

Royal Suite​

De zeer royale suites zijn voorzien van grote raampartijen welke uitzicht bieden op de tuin en het park. De kamers zijn romantisch ingericht, voorzien van een kingsize Hästens bed en bevinden zich op de eerste etage van het pand. De badkamers van Royal Suites bieden een regendouche en een ligbad of stoomcabine.

Bekijk de faciliteiten >

Faciliteiten

In de Royal Suite zijn de volgende faciliteiten tot uw beschikking:

Ligbad of stoomcabine, Badjassen, Haardroger, Toiletartikelen van Acqua di Bolgheri, Broekpers, Minibar, Koffie & theefaciliteiten, Zithoek, Digitale Televisie, Bureau, Gratis WIFI, Telefoon, Kluis

Oppervlakte: 50 m²
RESERVEREN

Executive Suite

De Executive suites zijn zeer ruim in oppervlakte, met een royale badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad of extra grote regendouche. De kamers bieden uitzicht over de achtertuin of voortuin en beschikken over een Hästens bed.

Bekijk de faciliteiten >

Faciliteiten

In de Executive Suite zijn de volgende faciliteiten tot uw beschikking:

Bad of regendouche, Badjassen, Haardroger, Toiletartikelen van Acqua di Bolgheri, Broekpers, Minibar, Koffie- & theefaciliteiten, Zithoek, Digitale Televisie, Bureau, Gratis WIFI, Telefoon, Kluis

Oppervlakte: 38 m²
RESERVEREN

Deluxe room

De Deluxe Rooms bevinden zich op de tweede etage en bieden zich op de voortuin of het park. De kamers zijn voorzien van uitgebreide faciliteiten en beschikken over een badkamer met twee wastafels. Ook de Deluxe Rooms beschikken allen over een 2-persoons Hästens bed.

Bekijk de faciliteiten >

Faciliteiten

In de Deluxe room zijn de volgende faciliteiten tot uw beschikking:

Regendouche, Haardroger, Toiletartikelen van Acqua di Bolgheri, Broekpers, Minibar, Koffie- & theefaciliteiten, Zithoek, Digitale Televisie, Bureau, Gratis WIFI, Telefoon, Kluis

Oppervlakte: 34 m²
RESERVEREN

Comfort room

De warme, sfeervol ingerichte Comfort Rooms bevinden zich op de tweede etage en zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. De kamer beschikt naast een heerlijk Hästens bed over een zithoek en ruime badkamer met inloopdouche.

Bekijk de faciliteiten >

Faciliteiten

In de Comfort room zijn de volgende faciliteiten tot uw beschikking:

Regendouche, Haardroger, Toiletartikelen van Aqcua di Bolgheri, Minibar, Koffie- & theefaciliteiten, Zithoek, Digitale Televisie, Bureau, Gratis WIFI, Telefoon, Kluis

Oppervlakte: 27 m²
RESERVEREN

Impressie