Team

Maak kennis met het team van Central Park. Op een persoonlijke manier vertellen onze medewerkers wie zij zijn en geven zij een kijkje achter de schermen bij Central Park.


Romy

Mogen we even voorstellen: onze stagiaire Romy. Ze is sociaal, behulpzaam, gastvrij en heel leergierig! Romy studeert aan ROC Mondriaan en zit in het derde jaar van de opleiding MBO Toerisme. Ze heeft haar stage bij Central Park bijna afgerond.

Wat vind je het leukste aan het werk bij CP?

“Het samenwerken met de collega’s én de diversiteit aan werkzaamheden vind ik hier het leukste. Ik wil zoveel mogelijk leren en die kans heb ik met mijn stage bij Central Park gekregen: het ene moment heb je te maken met de ontvangst van gasten, het andere moment zorg ik voor het ontbijt.”

Wat is het meest bijzondere dat je bij Central Park hebt meegemaakt?

“Tijdens mijn stage van vijf maanden bij Central Park heb ik gemerkt dat elke gast weer anders is. Ieder mens is uniek en heeft andere aandacht nodig. Dat maakt ook het werk zo afwisselend!”


Sofiane Bons

Deze uit Frankrijk afkomstige culinaire topper werkt sinds september 2019 in de keuken bij Central Park. Collega’s omschrijven “Soef” – zoals hij in de wandelgangen genoemd wordt als gemotiveerd, fanatiek en vrolijk. Maar bovenal schittert hij als hij mooie gerechten mag creëren waar hij de gasten mee kan verrassen!

Hoe ben je bij Central Park terecht gekomen?

“Na de opleiding aan de Cas Spijkers Academie heb ik bij diverse restaurants als Chef de Parti gewerkt, waaronder Restaurant Parkheuvel, Restaurant La Vie, Pure C en Restaurant Amarone. In mijn tijd bij Parkheuvel leerde ik Joey de Kruijf kennen, zodoende ben ik bij Central Park gekomen.”

Wat is jouw favoriete gerecht?

“De Cheesecake is absoluut mijn favoriet. Deze staat op het menu, een combinatie met jalapeño peper, water kefir, kiwi en koriander. Moet je echt even komen proeven!”

Openstaande vacatures

Ben jij spontaan, hardwerkend en ben je bereid om altijd een extra stap te zetten in een jong en gedreven team.

Werk jij met een glimlach en met passie voor horeca, dan zijn wij opzoek naar jou!

Momenteel zoeken wij naar de juiste kandidaat voor de volgende functies:

Bediening  M | V

  • Bedieningsmedewerker Fulltime per 1/12
  • Bedieningsmedewerker Parttime per direct
  • Assistent Sommelier per 1/12
  • Afwasser fte/pte per direct

Keuken   M | V

  • Chef de Parti & Demi Chef de Parti per direct

Stuur je CV naar joey@centralparkvoorburg.com