Kookworkshop

Altijd al willen weten hoe de keukenbrigade van Central Park die overheerlijke Tartaar op smaak brengt of die mooie moot tarbot grilt.  

Of vindt u koken zo leuk, maar wil het maar niet lukken om het vlees op de juiste gaarheid te bereiden? 

Schrijf u dan nu in voor één of meerdere kooklessen met een aansluitende lunch op diverse data op zaterdagmiddag*.

*In verband met de huidige situatie rondom Covid-19 is het momenteel helaas niet mogelijk om een kookworkshop te boeken, daar wij de 1,5 meter afstand tijdens de workshop helaas niet kunnen garanderen. Zodra wij weer masterclasses gaan verzorgen, zal dit te lezen zijn op onze website, social media en in onze digitale nieuwsbrief. 

Hoe ziet de dag eruit?

Ontvangst is om 9.30 uur met koffie of thee. Waarna we rond 10.00 uur de keuken in gaan, waarin u onder begeleiding van de keukenbrigade van Central Park een culinair 3-gangen menu zult bereiden.

Om 13.00 uur serveren we een glas bubbels als aperitief en zullen de gerechten die u gezamenlijk hebben bereid, geserveerd worden. Onze maître zal zorgen voor passende wijnen bij ieder gerecht.

Na afloop van de lunch serveren wij nog een kop koffie of thee.

Kosten bedragen € 99,50 inclusief; de kookles, 3-gangen lunch, wijnarrangement, koffie & thee. Tijdens de kookworkshops worden steeds wisselende menu’s bereid, deelnemen aan meerdere kookworkshops is dus heel leerzaam (en gezellig!)

Op zoek naar een leuk cadeau?

Denk dan eens aan een kookles in de keuken van Central Park! Een waardebon voor een lunch, diner of overnachting is natuurlijk ook mogelijk. Klik hier voor de mogelijkheden.

Teambuilding of een groter gezelschap?

Op aanvraag kunnen wij de kookworkshop natuurlijk ook op andere dagen organiseren, voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@centralparkvoorburg.com of 070-3872081.

Voorwaarden

bij minder dan 12 aanmeldingen voor de kookles zijn wij genoodzaakt de middag te annuleren, u ontvangt dan het volledige bedrag retour.

Annuleren is mogelijk, vanaf 48-uur voor aanvang van de kookles ontvangt u 50% van de inschrijfkosten retour.

Bij afzeggingen meer dan 48-uur van te voren ontvangt u de inschrijfkosten retour en brengen wij uitsluitend € 2,50 administratiekosten in rekening.

Leeftijd: vanaf 18 jaar.