Culinaire Armada aan de Vliet

Zaterdag 15 september

In het weekend van 15 en 16 september wordt alweer de 13e editie van de Vlietdagen georganiseerd. Dit evenement wordt wederom aangesterkt op zaterdag 15 september door een geweldig scala aan restaurants uit Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. Zij slaan de handen inéén en serveren een zes gangen diner op een hoogstaand niveau, onder de titel ‘de culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk’.

Varende op de Vliet, komt u langs zeven gastronomische restaurants waar u allen geniet van smaakmakende gerechten die vloeiend in elkaar overlopen.

U start uw rondvaart bij de Oversteek in Rijswijk en gaat vervolgens langs de keukens van Restaurant NIVEN, Restaurant Savarin, Restaurant Villa la Ruche, Central Park by Ron Blaauw, Brasserie de Koepel en Restaurant Bij Erik. De keukens zijn allen gesitueerd bij een brug langs uw route. 

Voor € 49,50 per persoon verschaft u zichzelf toegang tot dit gastronomische hoogtepunt, wat plaatsvindt op de Vliet. 

Mocht u zelf niet in het bezit zijn van een vaartuig, dan kunt u een entreekaart inclusief een plek op de rondvaartboot kopen bij de Ooievaart à € 69,50 per persoon.  Tevens is het mogelijk om een vaartuig te huren bij de Ooievaart (prijs op aanvraag).

Het is niet verplicht om de route per vaartuig af te leggen. Mocht u bijvoorbeeld liever op de fiets komen, dan is dit uiteraard geen probleem. U kunt dan een toegangskaart van € 49,50 per persoon kopen.

De toegangskaarten zijn te verkrijgen bij ons in het restaurant en via www.armadaaandevliet.nl

Zet zaterdag 15 september 2018 vast in uw agenda!

Zondag 16 september

Gastronomisch genieten langs de Vliet en het goede doel steunen!

KinderResto is een initiatief van de maatschappelijke organisatie Resto VanHarte, die sociale buurtrestaurants opzet door heel Nederland. In het KinderResto komen kinderen in de leeftijd 8-13 jaar samen om te koken. Zij leren alles over voeding, koken, ontspannen, bewegen en samenwerken. De gasten voor wie de kinderen koken zijn hun ouders, grootouders, familie en de alleenstaande oudere

In Nederland leeft 11% van alle kinderen in een huishouden dat moet rondkomen van een minimum inkomen of lager. Onderzoek en de praktijk van alle dag leren ons dat deze situatie voor opgroeiende kinderen een handicap vormt voor hun kansen in de toekomst en een bedreiging is voor hun geestelijke en lichamelijke gezondheid. Juist voor deze kinderen heeft Resto VanHarte KinderResto in het leven geroepen. Stichting VanHarte levert op deze manier een bijdrage aan de versterking van de fysieke, mentale en sociale gezondheid van kinderen.

Wij, de regionale ondernemers Joey de Kruijf (Central Park by Ron Blaauw), Niven Kunz (restaurant NIVEN), Marko Karelse (Villa la Ruche), Patrick van Zuiden (Restaurant, Hotel & Spa Savarin), Erik Tas (Restaurant Bij Erik) en Leo Langh (Brasserie de Koepel), hopen samen met u een bijdrage te kunnen leveren aan het goed functioneren van KinderResto.

Op zondag 16 september 2018 organiseren wij daarom een culinaire fundraisingsevenement op de Vliet en serveren wij een vijf gangenmenu op hoogstaand niveau.

Varende op de Vliet, komt u langs vijf gastronomische restaurants waar u allen geniet van heerlijke gerechten en wijnen die vloeiend in elkaar overlopen.

U wordt om 11.00 uur ontvangen bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin en vanaf daar wordt u begeleid naar de Hoornburg aan de Vliet. Vanaf hier start uw rondvaart met een glas bubbels en vaart u langs de keukens van Restaurant Niven, Restaurant Villa la Ruche, Central Park by Ron Blaauw, Brasserie de Koepel en Restaurant Bij Erik.

Na het culinaire vijf gangenmenu vaart u terug naar de Hoornbrug te Rijswijk waar u begeleid wordt om terug te gaan naar Restaurant, Hotel & Spa Savarin voor een afterparty.

Voor € 95,- verschaft u zichzelf toegang tot dit all-inclusive fundraisingsevenement en steunt u KinderResto. Voor meer informatie en toegangskaarten kunt u contact opnemen via info@centralparkronblaauw.nl of 070-3872081.

Uw toegangskaart is inclusief een plaatst op de rondvaartboot van de Ooievaart, een gastronomisch vijf gangenmenu inclusief bijpassende wijnen, een afterparty met live muziek bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin en uiteraard een mooie bijdrage aan het goede doel KinderResto.