Pierre par CP

Op dinsdag 28 mei 2019 opende wijnbar Pierre par CP in hartje Den Haag, onder de vleugels van restaurant Central Park Voorburg. Met een bijzondere kaart maken de voorraad van ruim 750 wijnen van Central Park toegankelijk voor elke wijnliefhebber.

Het assortiment bestaat uit exclusieve én toegankelijke wijnen van over de hele wereld. Bar bites en heerlijke gerechtjes van chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi maken de wijnervaring compleet.

Wine, food & coffee

Vanaf de lunch tot laat in de avond kunnen wijnliefhebbers genieten van het uitgebreide culinaire aanbod dat met liefde en kennis is samengesteld door chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi. De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast zes-, acht- of tien gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen.

Naast wijn schenkt Pierre par CP heerlijke koffie van de Coffee Crafters. Maar ook voor een glas fris of een biertje kun je bij de wijnbar terecht. Pierre organiseert leuke events en is van plan verrassende concepten te lanceren, zoals gezellige champagne tastings of een te gekke high wine in de middag.

Overige informatie

Adres: Denneweg 11, 2514 CB Den Haag
Telefoon: 070 – 7670024
Openingstijden: di en wo van 12.00 uur – 00.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur) 
do, vr en za van 12.00 uur – 01.00 uur (keuken sluit om 23.00 uur) 
zo van 12.00 uur – 22.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur)
maandag gesloten