Mogelijkheden

Bij Central Park kunt u terecht voor diverse gelegenheden, zowel zakelijk als privé.

Alle ruimten zijn voorzien van veel daglicht en gelegen in een groene omgeving en stijlvol ingericht.
Lunch of diner, een drankje in de bar, een romantische break of weekend in één van de luxe kamers of suites, een verjaardag, huwelijksdiner of zelfs trouwen in Central Park: het kan allemaal, niets is te gek!

Zakelijk of Leisure

Ook de zakelijke gast wordt in Central Park op zijn wenken bedient: diverse aparte zalen van 4 tot 100 personen waar ongestoord een besloten lunch, diner, vergadering of seminar georganiseerd kan worden.
Pluspunten zijn de ideale, centrale, ligging ten opzichte van de belangrijke snelwegen A4, A12, A13 en A44 binnen 5 minuten afstand en een groot privéparkeerterrein en gratis parkeren.

Kleine ondernemers, nationale en internationale toonaangevende bedrijven en het Corps Diplomatique hebben allemaal Central Park binnen no time ontdekt.

En wat te denken als de zon schijnt: genieten van het mooiste terras van Nederland voor lunch & diner of alleen een lekker glas wijn met pata negra.

Of wilt u iemand verrassen met een cadeaubon om bij Central Park te genieten? Neem dan contact met een van onze medewerkers op en zij kunnen op maat een cadeaubon voor u maken!

Gewoon omdat alles kan en niets moet bij Central Park.

Graag bespreken wij met u, uw persoonlijke wensen voor een offerte op maat.