Concept

Central Park Voorburg is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Voorburg vlakbij Den Haag.

Het rijksmonument is grondig gerestyled, aangepast aan de tijdsgeest maar met respect voor de monumentale details. Er is gebruikt gemaakt van veel natuurlijke kleuren zoals taupe, groen, blauw, en materialen als marmer, eikenhout, leer en een bamboehoutenvloer.

Iedere dag wordt er hard aan gewerkt om dit pand in goede staat te houden.

Private Dining in Central Park

Ook onze zalen; de Parkzaal, de Tuinzaal en de Willem I zijn prachtig ingericht en multifunctioneel inzetbaar om zowel vergaderingen, bruiloften en private dinners te vieren. U kunt in een ieder van onze zalen uw diner af laten stemmen in samenspraak met onze receptie en restaurant manager.

Hotelkamers

Ook zijn wij een pittoreske boutique hotel, met 14 luxe suites en kamers. Alle ruime hotelkamers zijn voorzien van een Hastens droombed, flatscreen-TV met digitale Tv-zenders, een zithoek, zicht op de tuin of het park en voorzien van een moderne badkamer. U kunt al bij ons overnachten vanaf €125,- per kamer o.b.v. 2 personen (exclusief toeristenbelasting á € 2,60 per persoon, per nacht). Het ontbijt kunt u bijboeken voor € 17,50 per persoon. 

Neem gerust eens contact op met één van onze team members en vraag naar de mogelijkheden.

Een diner voor 2 of een feest voor 200, wij leveren maatwerk naar uw wensen en behoeftes.